Vali Barbulescu rupe tacerea in privinta scenelor de sex din Ferma: „Imaginile vorbesc de la sine”

Publicat: 16 mai 2019, 16:21 Autor: Simona News 3
Vali Barbulescu rupe tacerea in privinta scenelor de sex din Ferma:  Imaginile vorbesc de la sine

In urma cu cateva saptamani, Vali Barbulescu a fost eliminat din show-ul Ferma, insa nu este trist din cauza aceasta.

Vali Barbulescu rupe tacerea in privinta scenelor de sex din Ferma. Vali a dat un interviu pentru Viva! in timp ce era la un eveniment monden, si a dat mai multe detalii nestiute din cadrul show-ului transmis de Pro TV.

Vali Barbulescu rupe tacerea in privinta scenelor de sex din Ferma

„Sunt sănătos, voinic, proaspăt întors de la Ferma. Acum pot să merg la evenimente. Mă bucur de libertate. Atunci când ești privat de niște lucruri îți dai seama că trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai de fapt.

Mi-a lipsit familia, iubita mea și tabieturile de zi cu zi. (…) Eu nu sunt în măsură să judec foarte tare ce se întâmplă la Ferma. E un parcurs firesc. S-a ajuns la mai mult scandal, mai multă ceartă, la mai multă intrigă, mai multă nebunie.

Unii ar spune că am ieșit când trebuia, alții ar spune că mi-ar fi priit acolo în momentul acesta. Acesta e un show de televiziune care trebuie urmărit ca atare. (…) Strategii există oriunde. Eu nu am fost adeptul strategiilor. Eu am mers pe sinceritate”, a spu Vali Barbulescu pentru VIVA! (…)

Asta cu trădare este prea mult. La un moment dat Florin a făcut niște jocuri și niște discuții, care ar putea fi interpretate ca o trădare. Eu nu consider pe nimeni din gașca bandiților trădători. Se va vedea la sfârșit că noi, bandiții, vom rămâne uniți” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Intrebat despre scenele de sex din Ferma, acesta a spus tot adevarul.

„Am o părere bună. Mie îmi plac oamenii când se iubesc, când se întâlnesc, când fac sex. (…) Nu știu… Nu am fost lângă ei. Am auzit și eu. Nu pot să confirm, nici să infirm. Imaginile vorbesc de la sine. Cât timp am stat noi în cocioabă nu s-a întâmplat nimic” a mai spus acesta.

Publicat: 16 mai 2019, 16:21 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă