Valentin Sanfira, dezvăluiri despre relația cu iubita lui Dani Oțil. Ce spune artistul de muzică popuară despre frumoasa blondină

Publicat: 23 Sep. 2020, 14:48 Vedete

Recent a apărut o informație în presa mondenă potrivit căreia artistul de muzică populară Valentin Sanfira și actuala iubită a lui Dani Oțil ar fi avut în trecut o relație. Cântărețul a făcut și primele declarații despre acest subiect și a negat tot ce s-a spus.

Relația dintre cei doi tineri s-ar fi consumat în timp ce Gabriela făcea partea dintr-o emisiune de fashion la Antena 1. Surse din anturajul celor doi au declarat că Valentin și Gabriela au fost împreună mai multe luni.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a precizat sursa citată pentru StarPopular.ro.

Ce spune Valentin Sanfira despre relația cu iubita lui Dani Oțil

Artistul a explicat faptul că nici măcar nu o cunoaște pe Gabriela, iar de relație nici nu poate fi vorba.

”Nu este adevărat, sub nicio formă. Nici nu o știu bine pe fată. Am văzut-o odată la un eveniment la care am mers cu doamna Maria Cârneci și poate am făcut niste poze atunci. O știu din vedere, dar nici pe departe, nicio legătură. Nici nu știam cu cine este Dani”, a declarat artistul în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Valentin se căsătorește în câteva zile

Valentin urmează să se căsătorească zilele acestea cu aleasa inimii sale, Codruța Filip, de profesie cântăreața și consilier la Ministerul Sănătății.

„Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o luna. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile”,a mărturisit Sanfira într-o emisiune TV.

Publicat: 23 Sep. 2020, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă