Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat de la fast-food. A intrat rapid in stop cardio-respirator si a murit la scurt timp dupa

Publicat: 07 aug. 2019, 12:23 Autor: Simona Life
Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat de la fast-food. A intrat rapid in stop cardio-respirator si a murit la scurt timp dupa

Este vorba despre un tanar taximetrist care la ora 03:00 s-a oprit pentru a-si lua ceva de mancare.

Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat de la fast-food. Baiatul in varsta de 23 de ani practica taximetria iar luni noaptea, in jurul orei 03:00, s-a oprit la un fast-food pentru a-si lua ceva de mancare.

Acesta a optat pentru un hamburger, iar la scurt timp dupa ce a mancat a inceput sa i se faca rau. Vazand ca starea de rau nu-i trece, a decis sa mearga la Spitalul Judetean din Focsani, unde a fost internat cu afectiuni gastroenterologice.

Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat de la fast-food

Insa totul a mers din rau in mai rau iar starea lui s-a agravat incontinuu, in mod alerrt, astfel ca medicii l-au transferat la Sectia de terapie intensiva.

Insa nu a durat mult pana cand tanarul a intrat in stop cardiorespirator si a decedat, medicii nemaiputand sa faca nimic pentru a-l salva. Toti cunoscutii au ramas socati cand au auzit ce s-a intamplat.

Cel mai probabil familia va cere o necropsie pentru a se afla exact cauza mortii tanarului. Conform reprezentantilor Spitalului Judetean „Sf. Pantelimon”, baiatul s-a prezentat la spital cu varsaturi puternice si diaree, spunand ca ultima oara a mancat la un fast food din oras.

„A fost internat la boli infecțioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigații și a fost văzut de către mai mulți medici: infecționist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament și starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament.

Era conștient și a vorbit tot timpul cu medicii. Din păcate nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitat aproximativ o oră, dar, din nefericire, fără răspuns„, au spus reprezentantii spitalului, potrivit monitoruldevrancea.ro

Publicat: 07 aug. 2019, 12:23 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă