Un cuplu de lesbiene si-a dat foc in rochiile de mireasa dupa ce s-a casatorit! Cum arata sedinta foto pentru care si-au riscat viata?!

Publicat: 25 Oct. 2018, 14:03 Life

Imaginile superbe si periculoase au devenit instant virale si toata lumea a vrut sa afle povestea din spatele acestor poze.

Un cuplu de lesbiene si-a dat foc in rochiile de mireasa dupa ce s-a casatorit! Cele doua femei s-au casatorit oficial in Iowa, unul dintre statele din SUA care permit casatoria intre persoane de acelasi sex, iar la final au dorit sa faca o sedinta foto extravaganta.

April Choi, 32, si Bethany Byrnes, 28 de ani s-au casatorit in urma cu cateva zile, iar la final au asteptat intunericul pentru a realiza o sedinta foto cu adevarat unica dar si periculoasa.

Daca va intrebati de ce ar alege doua femei normale sa faca o asemenea sedinta foto ar fi bine sa stiti ca nu sunt chiar 2 femei normale. April si Bethany sunt doua artiste care fac diverse jonglerii cu foc, inghit obiecte in flacari sau scuipa gaz pe foc pentru spectatorii dornici de senzatii tari.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Oct. 2018, 14:03 Life
Pe aceeași temă