Ucisa de partener, dupa sex! Ce i-a spus femeia doctorului cu care era in pat. Barbatul si-a iesit din fire

Publicat: 30 Jun. 2019, 14:53 Life

Un doctor din Rusia a intretinut relatii intime cu o femeie. Aceasta i-a marturisit secretul ei rusinos, dupa ce partida de sex s-a terminat.

O femeie a fost ucisa de partener, dupa sex. Mikhail Tikhonov, in varta de 27 de ani, a innebunit cand femeia cu care tocmai intretinuse relatii sexuale i-a spus secretul ei. Aceasta fusese barbat, initial, dar a trecut printr-o operatie de schimbare de sex, informeaza metro.co.uk.

Nina Surgutskaya, in varsta de 25 de ani, locuia in Kursk. A iesit in oras cu doctorul respectiv, apoi l-a invitat la ea acasa. Se pare ca Mikhail Tikhonov si-a dat seama de operatia de schimbare de sex a femeii, in timp ce erau in asternuturi. A intrebat-o si ea i-a confirmat.

Ucisa de partener, dupa sex

In acel moment, doctorul Mikhail Tikhonov si-a iesit din fire. A strans-o de gat, in timp ce inca erau intimi. Ca sa ascunda crima, i-a ciopartit corpul si l-a copt in cuptorul tinerei. Asa avea de gand sa elimine apa din corpul ei. Restul partilor ramase din ea le-a aruncat in WC si a tras apa.

Sex la Puterea Dragostei! Doi concurenti au fost prinsi ca o faceau in fiecare seara VIDEO

Crima s-a aflat dupa ce mama fetei nu a dat de ea. Batrana a sunat la politie si a dat-o pe Nina Surgutskaya disparuta. Capul si mainile fetei au fost carate de ucigas intr-o valiza, la el acasa. A fost prins de politie in timp ce incerca sa scape de ele.

De ce Brigitte si Pastrama fac sex de 3 ori pe zi! Florin a spus tot adevarul

Barbatul risca sa petreaca 20 de ani in inchisoare pentru fapta sa. Doctorul a marturisit ca nu e canibal si nu a mancat din carnea victimei sale. Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara. Artistul a facut dezvaluiri intime din dormitor

Femeia care lesina cand face sex: ”Prima oara a fost un soc. Pot rezista doar daca…”

Publicat: 30 Jun. 2019, 14:53 Life
Pe aceeași temă