Tort de căpșuni fără coacere. Rețeta unui desert absolut fabulos!

de: Elena
17 01. 2020, 14:32

Iată cum să pregătești un incredibil tort de căpșuni, fără coacere, o rețetă pentru care toată lumea te va invidia și pe care toată lumea ți-o va cere! 

Ingrediente

  • Blat:
  • 300 gr biscuiti macinati
  • 100 gr nuca macinata
  • 100 gr unttopit
  • Crema:
  • 800 gr iaurt
  • 400 ml frisca
  • 50 gr gelatina
  • 300 gr zahar pudra
  • 500 gr capsuni proaspete
  • Glazura:
  • 400 gr ciocolataneagra
  • 100 ml frisca
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Blat:

Topim untul pe care il amestecam cu biscuitii macinati si nuca macinata deasemeni. Compozitia se pune in forma de tort cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine cu dosul unei linguri. Lasam apoi la rece cel putin o oră.