Topul zodiilor care formează cuplul perfect cu nativi din aceeași zodie. Mihai Voropchievici: „Vor fi uniți pe viață de iubirea lor”

Publicat: 08 iul. 2024, 10:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, despre cuplurile care au aceeași zodie, ce înseamnă acest lucru pentru ambii parteneri și cum le poate fi afectată relația.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac formează un cuplu perfect cu partenerii din aceeași zodie.

„Dacă iei toate zodiile, vei vedea că, de multe ori, o zodie de apă se combină al naibii de bine cu o zodie de aer. Dar curiozitatea este atunci când partenerii sunt din aceeași zodie.

Să luăm zodia Berbec. El e cunoscut pentru îndrăzneala, pasiunea și spiritul lui de aventură. Când vine vorba de compatibilitate în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, precum Leu și Săgetător. Aceste două dinamice împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiență noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu numai a ta și asta contează foarte mult. Citește mai multe aici.

Mihai Voropchievici, despre băftoşii verii 2024: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăţi până în septembrie!

Mihai Voropchievici, despre băftoşii verii 2024: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăţi până în septembrie!

Astrologul Voropchievici a anunțat la emisiunea Adevaruri ascunse care sunt cele cinci zodii ale verii. Ele vor avea noroc pe toate planurile, sunt vedetele sezonului estival și au succes triplu atât în domeniu financiar, cât și în dragoste.

Mihai Voropchievici, despre băftoşii verii 2024. Pești

Nu mai este un secret că Peștii dau lovitura în această vară. Luna iulie este pentru ei un magnet de bani și au noroc la locul de muncă. Orice proiect au în minte, să meargă și să îl prezinte șefilor. Sigur vor avea succes cu el. Norocul le este scris în frunte. Citește mai multe aici.

Publicat: 08 iul. 2024, 10:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×