Top 50 gafe vestimentare ale vedetelor din România. Au rămas dezbrăcate în public!

Publicat: 29 Nov. 2020, 20:18 Vedete

Chiar dacă multe dintre vedete petrec ore în șir să se pregătească înainte să apară în fața publicului, iată însă ca nu intotdeauna socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg. Așa se face că uneori au parte de momente stânjenitoare, în care ținutele lor lasă la vedere mai mult decât și-ar fi dorit!

Frumusețile showbiz-ului din România reușesc să atragă atenția chiar și atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor, ci pe stradă. Cu gândul, probabil, că nimeni nu le vede, unele dintre ele au ales să se îmbrace cu haine care le-au jucat feste.

Să deschidem lista exemplelor cu una dintre cele mai sexy mămici din România, Lili Sandu, care într-un moment de neatenție și-a lăsat tricoul mult prea larg să se ”descătușeze”, lăsându-i la vedere sânii voluptuoși, asta în timpul unei plimbări prin parc.

Nu putea să lipsească din acest top, evident, imprevizibila Daniela Crudu, care, fie vorba între noi, nu face nici prea multe eforturi ca să-și ascundă ”dotările”. Așa se face că și-a găsit locul imediat și în acest top al gafelor vestimentare, după ce s-a îmbrăcat cu o fustă mult prea scurtă, lăsând la vedere lenjeria intimă.

Aceeași gafă a făcut-o și Loredana Groza, chiar dacă fusta nu a fost deloc prea scurtă, ci chiar lungă, însă câteva mișcări greșite au oferit  un spectacol vizual de neuitat.

Simona Gherghe, de exemplu, ne-a arătat ce preferințe are în materie de chiloței, după ce vântul i-a jucat feste și i-a ridicat fusta chiar în timp ce cobora din mașină.

Publicat: 29 Nov. 2020, 20:18 Vedete
Pe aceeași temă