Top 35 vedete în costume de baie care au ”evadat” la mare în plină pandemie. Imagini răvășitoare cu cele mai ”obraznice” femei din 2020!

Publicat: 03 Jan. 2021, 19:15 Vedete

Chiar dacă toată lumea ar vrea să dea uitării anul 2020, din cauza pandemiei care ne-a dat viețile peste cap, am găsit, totuși, și câteva amintiri frumoase, despre care bărbații vor spune că sunt de neuitat: un top al celor mai senzuale vedete care au defilat ca niște sirene la malul mării!

Vara lui 2020 a fost atipică pentru toată lumea, din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cu toate astea, atunci când cele mai sexy vedete din România au ”evadat” la mare, imaginile au lăsat toți bărbații fără suflare! CIAO.RO vă prezintă, așadar, un top 35 al celor mai senzuale apariții de pe plajă.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai sexy apariții din lumea mondenă, a avut ieșiri de infarct, pe plajă, unde și-a etalat posteriorul pe atunci nu atât de bombat, sub talia de viespe. Multe priviri au rămas țintuite pe corpul ei fără cusur.

Daniela Crudu, o altă ”veterană” a aparițiilor super sexy, își are și ea locul ei în TOP, cu cinci poziții de infarct. Loredana Chivu, Emily Burghelea, sau Crina Abrudan întregesc „cromatica” a ceea ce ar putea fi un calendar de excepție. Îl puteți savura ”răsfoind” galeria foto în care am inclus cele mai provocatoare poziții la mare, la soare, a nu mai puțin de 35 de vedete autohtone.

 

 

 

Publicat: 03 Jan. 2021, 19:15 Vedete
Pe aceeași temă