Tatăl vitreg al fostei gimnaste Cătălina Ponor a fost reținut de polițiști

Publicat: 08 Mar. 2021, 10:30 Vedete

Informație de ultimă oră! Tatăl vitreg al fostei gimanste Cătălina Ponor a fost reținut de polițiști. Acesta este acuzat de ultraj. Bărbatul ar fi agresat doi oameni ai legii din Constanța.

Pentru 24 de ore, tatăl vitreg am fostei gimnaste, cel care este și administratorul Cătălina Ponor Body Fit, Florin Bărbascu, a fost reținut de către oamenii legii, după incidentul care a avut loc în data de 6 martie 2021. Procurorii au emis o măsură preventivă pentru bărbat. În urmă cu două zile, în jurul orei 09:00, doi oameni ai legii au încercat să îl imobilizeze pe bărbat, după ce ar fi refuzat să se legitimeze, când încerca să intre în incinta sălii de fitness. Cei doi polițiști au fost transportați la spital, având nevoie fiecare de trei, patru zile de îngrijiri medicale.

În acest caz, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. Procurorii de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, arată ziare.com.

Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie

La începutul lunii august 2020, Cătălina dădea fanilor vestea cea mare. Frumoasa gimanstă a spus ”DA” din toate inima și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă.

”Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața ❤️ Te iubesc”, a scris ea, atunci când a primit inelul.

Gimnasta Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat oficial că vine nunta. Ea a primit inelul de logodnă, pe când artista Julia Chelaru, fosta soție a lui Bogdan, s-a despărțit de iubitul ei alături de care avea o relație de doi ani de zile, arată Click.

După ce Bogdan Jianu a divorțat în urmă cu doi ani de soția sa, artista Julia (44 de ani), ea s-a afișat la brațul unui alt bărbat, cu șase ani mai mic decât ea, pe care îl cheamă John. Cei doi începuseră să meargă în vacanțe împreună și chiar s-a ajuns la momentul în care Julia Chelaru l-a prezentat mamei sale, la Piatra-Neamț. Dar pe perioada izolării, din cauza pandemiei de coronavirus, relația nu a avut un ”outcome” favorabil pentru cei doi, așa că, într-un final, s-au despărțit. Dar dacă cântăreața nu a avut foarte mare noroc, iată că la polul opus, Cătălina Ponor (32 de ani) se căsătorește cu Bogdan Jianu (50 de ani).

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 08 Mar. 2021, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă