Tanara eutanasiata pentru ca suferea de o boala comuna. Boala a venit ca urmare a abuzurilor sexuale din copilarie

Publicat: 05 Jun. 2019, 16:41 Life

O adolescenta de 17 ani a ales sa moara, fiindca nu mai putea trai cu amintirile dureroase din copilarie.

Tanara eutanasiata pentru ca suferea de o boala comuna. Noa Pothoven, din Haga, in varsta de 17 ani, a fost molestata si abuzata sexual in copilarie si de aceea suferea de depresie severa.

Adolescenta a considerat ca nu mai poate trai cu „umbrele trecutului” si a luat decizia finala de a muri, acest lucru intamplandu-se intr-un pat de spital montat in livingul ei.

Tanara eutanasiata pentru ca suferea de o boala comuna

Tanara eutanasiata pentru ca suferea de o boala comuna

Nora a simtit nevoia sa-si spuna tragica poveste intr-o autobiografie numita „Sa castigi sau sa inveti” unde detaliaza tot ce a patit in copilarie si cum acestea i-au marcat pe vecie viata. Pe langa depresie, suferea de sindromul stresului post-traumatic si anorexie.

„Am dezbătut un timp dacă să fac publică sau nu această informație și am decis să o fac. Poate acest gest vine ca o surpriză pentru unii, date fiind postările mele despre spitalizare, însă planul l-am avut de mult timp și nu este unul impulsiv.

Voi trece direct la subiect: în maximum 10 zile voi muri. După ani de luptă, sunt secată de energie. Nu mai mănânc și nu mai beau apă de ceva timp și, după multe discuții și evaluări, s-au decis să mă lase să plec pentru că suferința mea este de nesuportat”, a scris Noa, potrivit Digi24.

Fiindca nu s-a simtit niciodata in viata, ci mai mult a simtit ca a supravietuit, aceasta a zis „Respir, dar nu mai traiesc” si si-a rugat toti prietenii sa nu incerce s-o convinga sa nu faca ce a decis.

„În acest caz iubirea înseamnă să mă lăsați să mor” a mai spus tanara inainte sa ia decizia finala care i-a pus capat vietii. Chiar daca multi nu inteleg cum a fost posibila eutanasiera, In Olanda este perfect legala daca se respecta termenii legii.

Publicat: 05 Jun. 2019, 16:41 Life
Pe aceeași temă