Sucul care ucide cancerul in 42 de zile. Din ce legume se face si cum se consuma
Sucul care ucide cancerul – descoperit de Rudolf Breuss
Rudolf Breuss este un terapeut de origine austriaca. Acesta a vrut sa gaseasca leac pentru boli incurabile. Toata viata a studiat aceste conditii letale, printre care si cancerul.
Barbatul care s-a nascut in 1899 sustine ca, pana in 1950, a vindecat 2000 de pacienti. In 1986, 45.000 de persoane marturiseau ca s-au vindecat cu sucul gasit de Rudolf Breuss. Acesta a scris si o carte despre sucul care ucide cancerul in 42 de zile.
Cartea „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare” a fost un succes. A fost traduca in 7 limbi si inca se gaseste in librarii.
Sucul care ucide cancerul – tratament
Terapeutul Rudolf Breuss sustine ca nu ai voie mancare. Daca incepi sa consumi sucul care ucide cancerul, nu trebuie sa mananci. Poti sa il consumi alaturi de ceai.
Rudolf Breuss a marturisit ca celulele canceroase traiesc datorita proteinelor din alimentele solide. Asa a conceput dieta lichida care omoara cancerul. Aveti grija mare la legumele cumparate!
Sucul care ucide cancerul – reteta
2. 100 grame de morcov
3. 100 grame radacina telina
4. 70 grame cartof crud
5. 30 grame de ridichi
Sucul care ucide cancerul – mod de preparare
Toate aceste legume se pun intr-un storcator. Cel mai bine ar fi sa fie cu presare la rece ca sa nu le altereze nutrientii. Sucul se toarna intr-un recipient de STICLA, nu de plastic! Se pastreaza obligatoriu la rece ca sa nu fermenteze.
Sucul care ucide cancerul – cum se consuma
Citeste si: „Dieta cu pepene rosu. Este momentul ideal sa slabesti sanatos pana la 5kg in 5 zile”
Sursa: biz.ro