Sotia preotului Vladimir Florea s-a spanzurat in Joia Mare. Cum a fost gasit trupul femeii

Publicat: 26 Apr. 2019, 16:35 Ciao.ro

Tragedie de proportii in familia unui preot din Constanta. Sotia lui a decis sa isi puna capat zilelor chiar in Joia Mare. Familia e devastata.

Sotia preotului Vladimir Florea s-a spanzurat in Joia Mare. Anca-Stefania Florea a fost gasita moarta in locuinta familiei din Valu lui Traian, informeaza adevarul.ro. Femeia in varsta de 37 de ani tocmai ce devenise mama, de cateva zile. S-a chinuit toata viata sa ramana insarcinata si, dupa ce Dumnezeu i-a daruit un prunc, femeia s-a omorat.

Anca-Stefania Florea, sotia preotului Vladimir de la Oituz (cum il stie toata lumea), nascuse in urma cu 6 luni. A adus pe lume un baietel sanatos pe care l-au botezat Serafim. Era minunea familiei. Femeia a fost gasita fara suflare pe 24 aprilie, in Joia Mare. Initial, s-a crezut ca a murit din cauza unui infarct survenit in somn.

Sotia preotului Vladimir Florea s-a spanzurat

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, sustine politia.

In urma cu cativa ani, parintele Vladimir de la Oituz si-a ingropat fratele. Acesta a murit in urma unui accident rutier. Mama preotului s-a mutat in casa familiei Florea, din Valu lui Traian.

Anca-Stefania Florea avea un fiu de 6 luni

„Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blîndă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central”, a scris pe Facebook preotul despre sotia lui.

„Era întotdeauna tăcută, în genunchi, la slujbă la biserică, genul de femeie care îşi urma bărbatul. Avea o lumină şi o pace pe chip care o făceau foarte plăcută. Era atât de fericită că reuşise să aibă un copil, Serafim era bucuria ei. Ce s-a întâmplat acolo… ce a fost atât de grav încât n-a mai putut rezista… Dumnezeu ştie“, spun enoriaşii.

Afla mai multe detalii despre preot si cum a suparat Biserica, aici!

Publicat: 26 Apr. 2019, 16:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă