Sora Deliei trece prin momente grele! Oana Matache a ajuns de urgenţă cu băieţelul la spital

Publicat: 16 Dec. 2019, 11:46 Vedete

Sora Deliei a trecut prin momente grele, după ce a ajuns cu micuţul Bogdan de urgenţă la terapie intensivă. Oana Matache a publicat câteva fotografii pe reţelele de socializare şi din fericire situaţia este sub control.

Starea de sănătate a micuţului este în afara oricărui pericol, însă Bogdan este în continuare internat, sub atenta supraveghere a medicilor.

„A venit prinţesa la spital de stat… Căci la „lux” nu este terapie intesivă. Dar e decent. Şi curat. Şi am o vecină de salon foarte drăguţă.

L-am intenat pe Bub alaltăieri cu insuficienţă respiratorie dar acum, în sfărşit, s-a stabilizat pe o saturaţie normală”, a povestit Oana Matache pe Instagram.

Oana Matache, despre al doilea copil

Oana şi Răzvan şi-au dorit foarte mult al doilea copil, însă sora Deliei a crezut că odată cu venirea pe lume a băiețelului lor nu va mai avea suficient timp și chiar dragoste de oferit pentru fetița pe care o au împreună. Oana a susținut că se temea de acest scenariu ce nu era deloc pe placul ei.

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu Răzvan) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casa şi am căpătat privirea de ansamblu (doi copii în fața ochilor, amândoi ai noștri) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire. Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap”, a scris Oana Matache pe contul de socializare.

Publicat: 16 Dec. 2019, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă