Sophia Loren, secretul siluetei sale: „Tot ceea ce vedeti se datoreaza spaghetelor!” Ce spun noile cercetari despre pastele fainoase

14 02. 2017, 16:03

Un nou studiu al cercetatorilor britanici arata ca persoanele care consuma destul de des paste fainoase, indiferent de modul de servire (sos alb, sos rosu, pesto) sunt mai sanatoase. Acesta a fost prezentat la intalnirea anuala The Obesity Society’s in noiembrie si arata ca cei care mananca paste au o dieta mai sanatoasa, informeaza gustarte.ro.

Cercetătorii de la Nutritional Strategies Inc. sustin ca subiectii pe care au facut acest studiu si care au ales paste in meniul lor au consumat mai putine grasimi saturate si zahar, au avut un aport mai bun de vitamine si minerale esentiale. Pastele combinate cu peste, legume sau carne slaba ajuta la o nutritie mai buna. Dar nu va bazati pe acest aspect pentru a da acum iama in rafturile cu produse fainoase ca sa faceti spagete.