Silviu Prigoană, dezvăluiri sincere despre accidentul în care și-a pierdut piciorul: ”Am fost în moarte clinică vreo 8 minute”

Publicat: 12 Nov. 2020, 14:20 Vedete
Silviu Prigoană, dezvăluiri sincere despre accidentul în care și-a pierdut piciorul: ”Am fost în moarte clinică vreo 8 minute”

Silviu Prigoană a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cel mai negru moment din viața sa: accidentul care l-a lăsat fără picior la doar 22 de ani. Deși la acea vreme era doar un tânăr cu multe visuri, afaceristul a găsit puterea de a trece peste nenorocirea care i-a marcat viața.

Pe când avea doar 22 de ani, Silviu Prigoană lucra la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. Într-una din zile, în timp ce muncea s-a rupt un grătar, iar acesta a căzut într-o mașină de tocat, care i-a tăiat piciorul. Colegii săi au chemat imediat o ambulanță care l-a transportat la spital, acolo unde a stat internat trei luni, a trecut prin trei operații și a fost la un pas să-și piardă viața.

„Mi-am pierdut piciorul într-un accident de muncă. La ultima operație, am avut un mic incident, era să nu mă mai trezesc din ultima anestezie, am fost în moarte clinică vreo 8 minute, m-au resuscitat cu greu. Un an am umblat în cârje, până când mi s-a făcut prima proteză”, a spus Prigoana la Pro Tv.

Silviu Prigoană a mai primit o palmă de la viață

Puțini știu faptul că înainte de a fi căsăorit cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a mai avut o soție.

Viorica și Silviu Prigoană s-au cunoscut pe vremea când omul de afaceri lucra la o fabrică la care cea care avea să-i devină soție era subinginer.

”Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic”, spunea Prigoană într-un interviu acordat revistei Tango.

Omul de afaceri mai spunea că munca și ambiția au fost cele care l-au ajutat să treacă penste perioadele grele din viața sa.

”M-am căsătorit prima dată după ce am avut accidentul, nu înainte. Dacă vrei să supraviețuiești poți. Dacă nu vrei, cu două picioare nu poți să zbori, dacă nu vrei și nu ai ambiție. Am rămas cu doi copii, cu un picior bolnav și mi-am îngropat și nevasta. Am depășit momentul prin efort, ambiție, muncă, chestii din astea care nu au nici o legătură cu pupatul de moaște, cu statul în genunchi la biserică, cu plânsul de milă”, declara Silviu Prigoană la o emisiune de televiziune.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Nov. 2020, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă