Shiloh Jolie-Pitt isi face schimbare de sex? Detaliile au iesit la iveala

Publicat: 06 Sep. 2018, 19:01 Vedete

Cu toate ca are 12 ani si este o fetita frumoasa, fiica Angelinei Jolie se imbraca si isi tunde parul fix ca un baietel.

Shiloh Jolie-Pitt isi face schimbare de sex? Conform presei internationale, aceasta vrea sa isi schimbe sexul. Este o fata frumoasa, dar vrea sa fie baiat. Asa a simtit inca de cand era mica si asta vrea sa fie, informeaza ziarul spaniol ABC. Micuta se si comporta ca un baiat.

Dupa divortul parintilor care abia s-a mai calmat, apare o informatie bomba in presa. Shiloh Jolie-Pitt vrea sa fie baiat. Aceasta ar urma deja un tratament pentru schimbarea de sex. Zilele trecute, micuta de 12 ani a fost in Italia alaturi de Brad Pitt.

Shiloh Jolie-Pitt isi face schimbare de sex?

Acestia au petrecut cateva zile in vila lui George Clooney, din Italia. Alaturi de ei a mai fost si Jennifer Aniston care pare să se înţeleagă foarte bine cu Shiloh, actriţa dorind să-i ofere sprijin moral în această etapă grea, scrie Agerpres.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi – Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 – şi trei biologici – Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016.

Publicat: 06 Sep. 2018, 19:01 Vedete
Pe aceeași temă