Sexy si vegetariene! Cat de bine arata divele care nu pun gura pe carne

Publicat: 28 Mar. 2017, 18:45 Vedete
Sexy si vegetariene! Cat de bine arata divele care nu pun gura pe carne
Olivia Steer a adoptat regimul raw-vegan
Olivia Steer a adoptat regimul raw-vegan

Vegetarianismul a devenit, în ultimii ani, din ce în ce mai răspândit iar mulți au spus că e doar o modă și nu un stil de viață. Din diverse motive, multe legate de sănătate, sunt vedete care au scos carnea din alimentație și se simt foarte bine. Iată care sunt motivele lor și cum le explică…

Olivia Steer

Soția lui Andi moisescu a renunțat complet la alimentele procesate sau la prăjeli și a adoptat regimul raw-vegan. Olivia spune că: ”Am adoptat acest stil de viață pentru că este singura modalitate de a te menține sănătos în zilele noastre, ținând cont de multitudinea de factori care ne atacă organismul. Regimul exclude prăjirea și procesarea alimentelor.”

Zahărul, făina albă, conservele, laptele, brânza, gemurile, grăsimile și proteinele de origine animală sunt alimente de mult uitate de Olivia Steer. „Pentru că uleiul încins dezvoltă, în preparate, compuși toxici cancerigeni, evit cu desăvârșire să prăjesc alimentele. Acest stil de viață vegetarian m-a educat că prin coacere, prăjire sau preparare la grătar se distrug substanțele nutritive ale alimentelor. Pentru că alimente precum lintea, fasolea, mazărea, năutul sau orezul integral, surse excelente de proteine de origine vegetală, nu pot fi mâncate în stare crudă, recurg la un artificiu: înjumătățesc timpul de fierbere la aburi. Adevărul e că mă simt grozav, am tonusul de la 20 de ani, iar analizele arată că am 15 ani”.

Andi Moisescu

“Am ales să fiu vegetarian din rațiuni legate de o viață ceva mai sănătoasă. Trăim și așa într-o lume care se îndreaptă către o direcșie precisă. Încerc daor să mpferesc cât pot. Alimentația stă cât de cât la îndemâna mea, așa că nu am amânat momentul. Soția mea, Olivia se ocupă exclusiv de gătit în familie. Mâncăm în proporție de 70% fructe și legume crude. În ceea ce privește mesele principale, în prima parte a zilei suntem cei mai buni prieteni ai fructelor, iar seara ai legumelor. Mâncarea gătită la aburi apare întotdeauna la prânz sau după prânz.“

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Mar. 2017, 18:45 Vedete
Pe aceeași temă