Sexy animatoarea care i-a căzut cu tronc lui Scărlătescu a rămas fără bani! Ce este dispusă să facă pentru un salariu considerabil

Publicat: 16 oct. 2021, 11:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Bad Angi a făcut senzație în sezonul 4 al emisiunii „Chefi la Cuțite” atât cu talentul în bucătărie, cât și cu formele sale. Sexy animatoarea i-a căzut cu tronc lui Cătălin Scărlătescu!

Chiar dacă nu avea nicio legătură cu gastronomia, în sezonul 4 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Bad Angi a reușit să impresioneze prin gustul pe care reușea să-l dea preparatelor. Detaliu care a ajutat-o să devină „favorita lui Scărlătescu”.

Anii au trecut, din animatoarea sexy de la „Chefi la Cuțite”, Bad Angi a ajuns să lucreze în unele dintre cele mai bune restaurante din Capitală, însă, acum, a rămas șomeră. Salariul primit în raport cu volumul de muncă nu i s-a mai părut echitabil, drept urmare a renunțat la aceast job și, deocamdată, stă acasă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

S-a demachiat în direct la TV

Bad Angie a acceptat provocarea să se demachieze în direct la TV. Blonda a luat demachiantul şi și-a șters tot machiajul, menționând încă de la început că are pistrui pe față, care s-au văzut ulterior.

Ea a declarat că nu își face tratamente special pentru față, apelează la măștile naturale. Vedeta a mai dezvăluit că este la începutul unei relații pe care nu vrea s-o expună momentan.

Da, sunt cu cineva. E la început, vedem ce o să fie. Nu vreau să mă mai pronunţ, începuturile nu se povestesc, se trăiesc. Ne cunoaştem de două luni. M-a atras faptul că este inteligent şi îmi plac bărbaţii inteligenţi. Îmi înţelege meseria şi cred că e mândru de ceea ce fac. Şi el este un om foarte ocupat, ne vedem mai mult seara. Nu are nicio legătură cu ceea ce fac eu. Nu vreau să mă pronunţ şi să zic că am o relaţie şi peste două luni să zic că nu mai am. E penibil”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Publicat: 16 oct. 2021, 11:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă