Scene XXX în timpul celei mai urmărite emisiuni de la Kanal D!

Publicat: 20 nov. 2019, 11:52 Autor: Hermina Hagianu News

Livian și Bianca au fost surprinși în ipostaze incendiare. Cei doi au făcut o ședință foto ca în filmele pentru adulți, iar apoi au urcat imaginile pe rețelele de socializare. Fotografiile au stârnit numeroase reacții.

Livian apare doar în lenjerie intimă, iar Bianca îi pune mâna pe… fund. Fotografiile au încins interentul, iar reacțiile admiratorilor sunt pe măsură.

„Mai are putin copila? si ne arata si zambila ???”, a scris cineva pe Facebook.

Fotografiile au adunat imediat sute de aprecieri și sute de comentarii, multe însă negative. Au existat și fani care au spus că pozele ar fi lucrate în Photoshop.

„Sfânta Bianca, pe care o susțineți, vă place comportamentul ei?”, a scris cineva.

„No Biancă ți-am zis că ție îți trebuie un armăsar, nu ți-e rușine?”, a scris altcineva.

„Nu sunt fan Bianca, în astea nu sunt ei. Lucrat pe calculator”, a scris cel care a remarcat că pozele ar fi editate în Photoshop.

„Pentru bani sunt în stare să facă orice și oriunde. Vouă chiar nu vă e rușine, n-aveți părinți acasă să vă educe?”, a mai spus altcineva.

Nelson Mondialu, aprobă relația fiului cu Bianca

După ce a atacat-o dur pe Bianca, iubita fiului său Livian, Nelson Mondialu a declarat că totul a fost o păcăleală și că, de fapt, o place foarte mult pe Bianca.

„E nora mea, mă! Lobo o iubește, mă duc acolo, îi aduc acasă, voi nu credeți că îi aduc acasă pe amândoi?

Să vezi cum se joacă Bianca cu veverița. Tot timpul am iubit-o, dar am jucat teatru”, a spus Nelson Mondialu într-un live.

Publicat: 20 nov. 2019, 11:52 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă