Scene erotice intre Florin Pastrama si Brigitte! „Mie imi place sa stau peste tine! Iti place ce-ti face tiganu’?” Pozitiile explicite in care s-au atins VIDEO

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:20 News 3

Imaginile care au facut deliciul telespectatorilor cu Florin Pastrama si Brigitte sunt de-a dreptul incendiare. Ceva se intampla intre ei doi!

Scene erotice intre Florin Pastrama si Brigitte! „Mie imi place sa stau peste tine!” Se pare ca lucrurile se incing tare de tot intre Brigitte si Pastrama dupa ce in editiile trecute Florin Pastrama a declarat ca este dispus sa-si incerce norocul si la Brigitte. Ferma 2019. Brigitte Sfat si Florin Pastrama se maseaza si isi soptesc diverse. Ce spun concurentii despre ei

Ziua in amiaza mare in FERMA Florin Pastrama si Brigitte s-au incins atat de tare incat au ajuns sa „se calareasca” la propriu unul pe altul. Pastrama a povestit cum cu o seara in urma colega lui de pat si-a scos tricoul in timp ce credea ca toti ceilalti dorm dar el a vazut intreaga scena.

Brigitte a recunoscut ca s-a dezbracat crezand ca doarme toata lumea, doar ca i-a facut o surpriza lui Florin Pastrama fara sa vrea. Pastrama a profitat de intuneric si a ajutat-o pe Brigitte sa-si aseze tricoul apoi a asezat-o comod la pieptul lui si i-a pus mana peste el ca sa doarma impreuna in continuare.

„Eu vreau Brigitte. Nu ma satur Brigitte. Tu nu esti doar de-o noapte Brigitte”, au fost replicile cu care Pastrama a tot incerca sa o faca pe Brigitte sa recunoasca faptul ca si ei i-a placut cu o seara inainte cand s-au atins in somn, la Ferma 2019. Fastacita de situatia in care a pus-o Florin de fata cu ceilalti concurenti Brigitte l-a „atacat” : „Cu Biblia te bat in cap! Sunt femeie serioasa, nu stau la glume”.

Scene erotice intre Florin Pastrama si Brigitte

Pe la ora pranzului cand toti concurentii dormeau inainte de masa, Florin Pastrama a surprins-o din nou pe Brigitte cand se aseza pe burta sa doarma si a profitat de moment: „Imi dai voie Brigitte sa te calaresc putin” / „Acum ce mai conteaza ca m-ai calarit deja”, a fost inceputul dialogului dintre ei care apoi a continuat intr-un ton mult mai insinuant si picant.

Pastrama s-a asezat peste ea si a inceput sa mimeze masajul si anumite pozitii sexuale. „Mie imi place sa stau peste tine. Sa nu cumva sa te superi pe mine. Si sa nu ma bati, sa ma iubesti. Placerea doare. Iti palce ce-ti face tiganul? E bun tiganul!”, i-a soptit Florin Pastrama la ureche in timp ce o saruta pe spate si pe gat.

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:20 News 3
Pe aceeași temă