Scene de sex la Insula Iubirii. Cand erau in cel mai intim moment au fost intrerupti de ceilalti VIDEO

Publicat: 22 Jul. 2019, 21:00 Vedete
Scene de sex la Insula Iubirii. Cand erau in cel mai intim moment au fost intrerupti de ceilalti VIDEO

Momente erotice in show-ul care a cucerit pe toata lumea, fanii fiind luati prin surprindere la vederea acelor intimitati.

Scene de sex la Insula Iubirii. Concurenta Maura Higgins nu a reactionat deloc ok atunci cand ceilalti concurenti au intrerupt-o, cauzand o adevarata furie.

Fanii de la Insula Iubirii UK au observat ca tanara era putin cam indispusa in editia trecuta. Irlandeza nu era deloc bine dispusa iar asta i se citea pe chip.

Scene de sex la Insula Iubirii

Scene de sex la Insula Iubirii

Insa un telespectator si-a dat seama care este motivul pentru proasta dispozitie a tinerei. La doar cateva ore dupa ce concurentii au fost recuplati, acestia s-au retras in paturi cu noii parteneri.

Maura si Curtis au profitat de acest moment si s-au pus rapid pe treaba. Maura a putut fi vazuta stand intinsa pe spate punandu-i o mana in par lui Curtis in timp ce acesta s-a asezat langa ea cu mainile ascunse.

Noul concurent, Chris Taylor, l-a strigat din baie pe Curtis insa Maura a strigat suparata ca „este ocupat si sa-l lase in pace”. Imediat dupa cei doi au inceput sa se agite in pat iar apoi au tras patura peste ei.

In dimineata urmatoare, Maura parea furioasa in timp ce se duce catre toaleta. „Atat de enervant, atat de enervant” spune aceasta in soapta, mai mult pentru ea.

In bucatarie, Curtis avea scantei in privire. „Sunt un om atat de norocos” i-a spus acesta lui Ovie Soko iar apoi a inceput sa vorbeasca despre sentimentele pe care le are pentru Maura.

Publicat: 22 Jul. 2019, 21:00 Vedete
Pe aceeași temă