Scandalos! Ce spune prodecanul Facultatii de Teologie! „Daca un viol se soldeaza cu o sarcina, poate i-a placut! Sexul cu prezervativ este masturbare!”

Publicat: 23 Jul. 2019, 17:05 Ciao.ro
Scandalos! Ce spune prodecanul Facultatii de Teologie! Daca un viol se soldeaza cu o sarcina, poate i-a placut! Sexul cu prezervativ este masturbare!

Nimeni n-ar fi crezut ca in Romania anului 2019 mai pot exista oameni care sa gandeasca si sa declare asa ceva.

Scandalos! Ce spune prodecanul Facultatii de Teologie! Sexul cu prezervativ este masturbare!” Preotul Vasile Raduca, prodecan al Facultatii de Teologie din Bucuresti a facut o serie de declaratii demne de Evul Mediu la Radio Trinitas.

Preotul a spus ca daca o femeie ramane insarcinata dupa un viol este posibil sa-i fi placut, potrivit Paginademedia.ro. Printre alte declaratii preotul a mai spus în respectiva emisiune și că sexul cu prezervativ este „masturbare” și i-a mai transmis unei ascultătoare să se roage la Dumnezeu ca fiica ei să termine relația pe care o are cu un musulman.

Ce spune prodecanul Facultatii de Teologie!

„Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate.

Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul.” a declarat prodecanul Vasile Raduca.

„Așa că ideea, cum am văzut-o de curând la cineva, că pruncii obținuți sau că o femeie are dreptul să avorteze fătul care s-a constituit în urma unui viol, nu este întemeiată și nu este acceptată de Biserică.

În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare din punct de vedere biochimic, decât să o masturbezi și să trăiești într-o succesiune de acte de masturbare de care să-ți fie, practic, scârbă și silă și rușine”, au mai fost altele dintre ineptiile declarate de Răducă.

CNA a sancționat postul cu somație, iar Patriarhia s-a delimitat ferm de afirmațiile făcute de Răducă, adăugând că acesta nu va mai fi invitat la postul de radio.

Publicat: 23 Jul. 2019, 17:05 Ciao.ro
Pe aceeași temă