Scandal sexual la Poli Iasi. Ce a facut presedintele clubului sportiv cu o studenta si sotia lui

Publicat: 25 Nov. 2018, 14:08 News 3

Dezvaluiri bomba din fotbalul romanesc de la Iasi. Presedintele clubului este acuzat de o tanara de 23 de ani.

Adrian Ambrosie i-a promis studentei un apartament

Scandal sexual la Poli Iasi. Ce a facut presedintele clubului sportiv cu o studenta si sotia lui„Ne-am mai dat mesaje. M-au întrebat dacă sunt ok și au pus accent pe discreție, că vor ca totul să rămână între noi. Am rămas pentru o perioadă doar cu contul de pe Floca, unde discutam cu el. (…) Ne-am întâlnit tot seara, pe la 10. Atunci s-a pus problema că el ar putea să mă ajute cu un apartament prin ANL, să mi-l plătească. Mie mi-a surâs acest lucru.

Ne-am simțit bine toți trei și a doua oară, a fost super. Nu mi-au făcut nici un cadou, nu mi-au dat bani, doar vinul pe care l-am băut împreună. Ei se oferiseră să îmi ia un apartament, eu m-am limitat la o sumă mică. Atunci când mi-am dat seama că nu au luat în calcul nici măcar acea sumă că de fapt sunt baliverne.

M-am simțit folosită, m-am simțit trădată. Te duci acasă la oameni, mai ales în acest context, chiar nu te aștepti să te ducă bărbatul acasă la femeia sa. Eu sunt sigură că au avut și alte variante și de aceea au renunțat așa ușor la mine”, a spus aceasta, care își explică gestul: „De ce îmi spun povestea? Poate fi considerată o răzbunare! M-am simțit folosită”.

Adrian Ambrosie se apara

Scandal sexual la Poli Iasi. Ce a facut presedintele clubului sportiv cu o studenta si sotia lui„Este o încercare de discreditare a mea după tot ce s-a întâmplat la club în ultima perioadă și ar putea avea legătură cu apele tulburi de aici.Nu știu de acest site de matrimoniale, nu am intrat vreodată pe el și nu am cont acolo. Dacă cineva a făcut așa ceva, poate că a folosit poze de ale mele cu soția, poate le-a luat de pe facebook. Oricine le poate lua de acolo.

Martori pentru ceea ce spun îmi sunt Dumnezeu, în primul rând, eu fiind creștin practicant, și apoi colegii de echipă, colegii de școală și un oraș întreg. La fel și fetele de la naționalele Under 17 și Under 19 pe care le-am antrenat. O comunitate întreagă mă cunoaște.

Este un păcat din punct de vedere biblic și nu aș face niciodată așa ceva. Și să minți este un păcat, pe care Dumnezeu îl va pedepsi mai devreme sau mai târziu. Este posibil să aibă date generale legate de persoana mea. Dacă a vrut să facă o făcătură, persoana respectivă a făcut-o ca la carte”, a spus Ambrosie, conform sursei citate.

« Pagina anterioară

Publicat: 25 Nov. 2018, 14:08 News 3
Pe aceeași temă