Scandal sexual la Palatul Buckingham! Prințul acuzat de abuzuri sexuale, declarații incendiare

Publicat: 18 nov. 2019, 11:19 Autor: Elena News 3
Scandal sexual la Palatul Buckingham! Prințul acuzat de abuzuri sexuale, declarații incendiare

Scandalul sexual în care este implicat prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, este departe de a se încheia. Andrew este acuzat că ar fi participat la orgii sexuale alături de prietenul său, miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie.

Recent, prințul Andrew a acordat un interviu pentru BBC, ducele de York negând că ar fi cunoscut-o pe cea care îl acuză de pedofilie și spune că nu avea cunoștință de abuzurile prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

În interviul acordat postului BBC, prințul Andrew susține că nu a văzut nimic și nu a știut de abuzurile sexuale ale prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Esptein, și încearcă să demonteze toate acuzațiile formulate împotriva sa de femeia care spune că a abuzat-o sexual pe când era minoră. Fratele prințului Charles susține că nu își aduce aminte să o fi cunoscut-o pe această tânără și susține că are alibiuri pentru toate momentele în care aceasta spune că s-ar fi întâlnit.

Prințul își aduce aminte cu exactitate ce a făcut într-una dintre zilele în care acuzatoarea sa spune că s-au întâlnit, chiar dacă au trecut 20 de ani de atunci.

”În acea zi, înțeleg că e vorba despre 10 martie (1999, n.r.), eram acasă, eram cu copiii. Am dus-o pe Beatrice la Pizza Express, în Woking, la o petrecere, era probabil 4-5 după-amiază”, a declarat prințul Andrew.

Fiul reginei Elisabeta a II-a susține că nu are cum să fie el cel de care își amintește tânăra abuzată. Spune că aceasta a mințit când a spus că el transpira abundent în noaptea când l-a cunoscut.

„Este o mică problemă cu transpiratul pentru că am o condiție medicală și nu mă lasă să transpir sau nu transpiram la acel moment, după ce am suferit ceea ce aș numi o supradoză de adrenalină în timpul războiului Malvinelor, când am fost împușcat, și, pur și simplu, îmi este imposibil să transpir”, a explicat prințul Andrew.

Deși spune că regretă că nu a rupt mai rapid prietenia cu miliardarul pedofil, Jeffrey Epstein, mai ales după ce acesta fusese condamnat, prințul Andrew spune că amiciția cu acesta i-a adus și beneficii.

„În ceea ce privește asocierea mea cu el, a avut beneficii substanțiale în domenii care nu au legătură cu (subiectul, n.r.) despre care am vorbit până acum. Dacă aș fi putut să evit să îl întâlnesc vreodată, probabil că nu. Grație prieteniei mele cu Ghislaine (Maxwell, fosta iubită a lui Epstein, n.r.) era inevitabil să nu ne întâlnim. Dacă regret faptul că el s-a purtat într-o manieră necuviincoasă, da”, a mai spus prințul, relatează digi24.ro.

Cea care îl acuză pe prințul Andrew este doar una dintre tinerele care au făcut parte din rețeaua de sclave sexuale pentru celebrități pe care o conducea miliardarul pedofil Jeffrey Epstein. Pe lângă fiul reginei Elisabeta, printre cei care i-au fost, la un moment dat, apropiați se mai numără Bill Clinton şi Donald Trump. Acuzat de trafic de minore și relații sexuale cu minore, Jeffrey Epstein s-a sinucis în celula sa, la începutul lunii august. Victimele sale cer în continuare să li se facă dreptate și spun că sunt încă oameni care ar trebui să plătească pentru ce au pățit ele.

Publicat: 18 nov. 2019, 11:19 Autor: Elena News 3
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă