Scandal sexual in centrul Iasiului, chiar de Sfanta Parascheva. Si-a bagat amantul in pat si l-a chemat pe viitorul sot sa il filmeze gol

Publicat: 14 Oct. 2019, 13:49 News
Scandal sexual in centrul Iasiului, chiar de Sfanta Parascheva. Si-a bagat amantul in pat si l-a chemat pe viitorul sot sa il filmeze gol

Un triunghi amoros a ajuns în arestul poliției la Iași, după ce o aventură ce părea romantică s-a transformat în vătămare și șantaj, scrie BZI.ro.

Scandal sexual in centrul Iasiului. Maria Păunița Cecan are 25 de ani și a devenit peste noapte membră în clubul fetelor rele. Împreună cu iubitul său Alin Ionel Pricope (30 ani) a pus la cale un plan diabolic pentru a scoate bani de la fostul iubit.

Deși nu mai țineau legătura de câteva luni, pe data de 18 septembrie, Păunița i-au dat întâlnire în apartamentul pe care îl deține în Iași. Ceea ce părea să fie o seară plină de romantism s-a transformat într-un adevărat coșmar. În jurul orei 21:00, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Este lesne de înțeles ce a urmat. Alin Ionel Pricope, iubitul Păuniței, a început să facă scandal și să-l lovească pe cel care avea de gând probabil să întrețină relații sexuale cu iubita sa.

Scandal sexual in centrul Iasiului

Pricope a început să-l lovească și să-l amenințe cu moartea pe băiat. Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut 5000 de euro pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare. Pricope nu s-a mulțumit doar să îl lovească și să-l amenințe pe tânăr, i-a spart și un telefon mobil.

Scandal sexual in centrul Iasiului

După ce a scăpat din apartamentul Păuniței, tânărul a mers la Poliție și a depus o plângere împotriva celor doi. Oamenii legii au deschis imediat un dosar penal, iar la scurt timp a fost efectuată și o percheziție la domiciliul femeii.

Atât Păunița, cât și Pricope au fost ridicați de polițiști și trimiși în spatele gratiilor pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un asemenea plan. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea celor doi iubiți, judecătorii i-au lăsat în libertate.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins la sfârșitul săptămânii trecute propunerea procurorilor în ceea ce îi privește pe Alin Ionel Pricope și Maria Păunița Cecan.

Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate, iar Alin Ionel Pricope este acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare.

Publicat: 14 Oct. 2019, 13:49 News
Pe aceeași temă