Urmează un scandal de proporții între Antonia și Andreea Esca! Ce a putut să spună cântăreața despre fata știristei

Publicat: 20 Aug. 2020, 09:14 Vedete

Mario Fresh și Alex Velea au rupt orice legătură. Până în acest moment au pozat în familia perfectă, însă detalii incredibile au ieșit la iveală despre ce se întâmplă cu adevărat între cei doi artiști.

Recent, Abi Talent cel cu care artiștii s-au certat serios în urmp cu câteva luni, a dezvăluit într-o postare pe internet, care ar fi motivele care au dus la această ruptură. Se pare că iubitele celor doi, Antonia și Alexia Eram, fiica Andreei Esca au fost implicate în cearta lor.

Potrivit postării lui Abi, iubita lui Velea, Antonia, nu o suportă pe Alexia Eram, partenera lui Mario Fresh. Antonia i-ar fi spus iubitului său că nu vrea să o mai vadă pe fiica Andreei Esca la studio, iar Alex i-a transmis ”fiului său adoptiv” acest lucru.

În momentul în care Mario a aflat aceste lucruri, a pornit un scandal între cei doi prieteni.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme…Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a postat Abi Talent pe contul său de Instagram.

Nu se mai urmăresc pe Instagram

O confirmare a răcirii relațiilor dintre Velea și Mario ar fi faptul că nu se mai urmăresc pe Instagram, potrivit spuselor lui Abi.

„Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a mai scris Abi Talent.

La câteva ore după ce a făcut aceste postări, Abi Talent a șters InstaStory-urile, dar se pare că multe dezvăluiri pe care acesta le-a făcut se confirmă. Alex Velea și Mario Fresh s-au scos reciproc de la follow, pe Instagram. Mai mult, nici Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe rețeaua de socializare.

Publicat: 20 Aug. 2020, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă