Sandra Izbașa, pregătită să îmbrace rochia de mireasă? Cine a dat-o de gol pe fosta gimnastă

Publicat: 19 Sep. 2020, 13:15 Vedete

Sandra Izbașa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Răzvan Bănică. Se pare că cei doi își doresc să facă următorul pas în relație, iar Ana Baniciu le-a dat de gol planurile.

Sandra Izbașa este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase gimnaste pe care România le-a avut. Dacă pe plan profesional cariera sa de succes i-a adus multe reușite în viață, iată că și din punct de vedere sentimental lucrurile merg extrem de bine.

Cei doi se iubesc extrem de mult și pare că sunt pregătiți de… căsătorie. Ana Baniciu a fost cea care i-a dat de gol pe rețelele de socializare. Blondina a pus o filmare cu cei doi pe contul său de Instagram și a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere.

”Au venit finii mei, finii mei!”, a zis cântăreața în timp ce-i filma pe cei doi îndrăgostiți.

”Nașă mare!”, a reacționat imediat Sandra Izbașa și a început să râdă.

”Să fie într-un ceas bun, dragă”, a continuat Ana Baniciu.

Cine este Răzvan Bănică

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, relatează digisport.ro.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

Sandra Izbaşa s-a iubit cu Petrilor Ruge

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit. Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine şi au avut o frumoasă relaţie de dragoste.

Publicat: 19 Sep. 2020, 13:15 Vedete
Pe aceeași temă