S-a nascut femeie, dar a devenit antrenor personal de fitness si s-a indragostit de o femeie care a fost BARBAT! Cum arata cuplul de transsexuali

Publicat: 12 feb. 2018, 15:38 Autor: D. C. News 3

S-au nascut in corpurile gresite, dar si-au schimbat sexul! Cum arata? El s-a nascut femeie, dar in 2011 a inceput tranzitia. Acum se iubeste cu o femeie care a fost barbat.

Tommy Murrell este bodybuilder si antrenor personal si spera ca prin cariera lui sa fie o inspiratie pentru barbatii si femeile transgender.S-au nascut in corpurile gresite, dar si-au schimbat sexul! Cum arata? „Sunt ca un fel de sobolan de sala.

Sunt aici 7 zile pe saptamana. Nu cred ca oamenilor ar trebui sa le pese daca sunt trans sau nu. Pana la urma la finalul zilei arat ca un barbat, asa ca unde e problema?”, a spus barbatul. Tommy s-a nascut Tamara Murrell, dar a inceput sa faca tranzitia spre sexul masculin in 2011 dupa ani intregi in care s-a luptat cu propria infatisare.

„Mi-am trait viata ca femeie cat de mult timp am putut, insa ma simteam mai nefericita pe zi ce trecea. Am incercat sa traiesc dupa standarde, in cutia asta in care oamenii ma voiau”, a spus el.

S-au nascut in corpurile gresite, dar si-au schimbat sexul! Cum arata

transgender bodybuilderTommy a fost crescut intr-o familie foarte religioasa de unde si teama sa pentru modul in care aveau sa reactioneze parintii in fata adevarului. „Urasc cand oamenii imi spun ca nu sunt capabil sa fac un anumit lucru si vreau sa le dovedesc contrariul. Tatal meu este pastor si mama il ajuta in biserica, asa ca sa le spun nu doar ca sunt gay, ci ca sunt si transsexual a fost ca si cum i-as fi aruncat in aer.

Tatal meu mi-a spus ca a observat inca de cand aveam 4 ani, dupa toate semnele, insa a trait in negare. Mama a inceput sa planga si asa chiar mi-a rupt inima”, a adaugat barbatul.

„La inceput am crezut ca e doar o etapa, dar apoi a facut marturisirea ca e transsexual. Cred ca ai nevoie de multa putere sa recunosti si sa-ti asumi asta. Imi admir fiul”, a marturisit tatal barbatului. Tommy si-a gasit linistea si motivarea in bratele iubitei sale Ava care e de asemenea trans.

Publicat: 12 feb. 2018, 15:38 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă