S-a trezit cu penisul taiat, dupa o noapte de betie! Cazul tanarului i-a socat si pe medici

Publicat: 25 mai 2019, 19:31 Autor: madalina m. Viral

Momentele infioratoare s-au petrecut in urma cu cateva zile. Barbatul care a ajuns la spital de urgenta si urland de durere a fost dus direct in sala de operatie.

A iesit in oras si dupa o noapte de betie s-a trezit cu penisul taiat! Tanarul nu isi aminteste nici cum a ajuns acasa sau cum a ramas fara partile intime. Cazul a fost raportat si catre autoritati, de catre medicii ingroziti.

Tan Nan are varsta de 44 de ani si dupa o noapte in care a iesit sa bea si sa petreaca s-a trezit fara barbatie. Acesta este originar din China si in momentul de fata specialistii care il trateaza au transmis ca se afla in perioada de recuperare. Din fericire, medicii au putut sa ii salveze lui Tan Nan partile intime si sa-i ataseze la loc organul secerat. Femeia care nu aude vocile barbatilor

Barbatul din China s-a trezit cu penisul taiat!

S-a trezit cu penisul taiat, dupa o noapte de betie

Cazul barbatului i-a luat pe nepregatite si pe politisti. Din cauza faptului ca nu isi aminteste despre cum a ajuns intr-un asemenea hal, autoritatile au avut la dispozitie prea putine detalii. Investigatia a continuat insa, pentru a stabili cine se face vinovat de un asemenea gest horror.

In dimineata urmatoare betiei pe care nu si-o mai aduce aminte, Tan Nan a facut o descoperire infioratoare. A remarcat ca ii lipseste organul genital si a sunat de urgenta dupa ajutor. Iesise in oras alaturi de cativa prieteni, dupa care i s-a facut somn si a adormit. S-a nascut cu un semn pe fata care i-a crescut

Sunt ultimele lucruri pe care barbatul mutilat si le aminteste. A avut socul vietii sale cand a vazut ca e plin de sange si resimtea o durere acuta in partile intime. Barbatia acestuia ii fusese aruncata pe jos.

Tan Nan le-a spus ofiterilor de politie ca nu are nici cea mai mica idee despre cine e responsabil de un asemenea gest. Mai mult, barbatul din Huaihua, din provincia chineza Hunan, a fost refuzat de mai multe spitale, inainte de a fi operat. Totul din cauza severitatii acestui caz. In cele din urma, a fost internat la Spitalul Changsha, unde a fost tratat de expertii in micro-chirurgie.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 mai 2019, 19:31 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă