S-a măritat! Emily Burghelea și iubitul ei și-au unit destinele în biserică: ”Parcă deveneam unul și același”

Publicat: 01 Dec. 2020, 09:47 Vedete

Este fericire mare în familia lui Emily Burghelea. Fosta asistentă TV și iubitul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar recent a și vorbit despre modul în care se simte în cea mai frumoasă zi din viața ei!

Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei, s-au căsătorit în urmă cu o zi. Cei doi și-au unit destinele în fața Domnului. Îmbrăcați la patru ace, cu sufletul deschis și pregătiți să facă pasul cel mare, Emily și iubitul ei i-au avut alături pe oamenii dragi din viața lor.

”Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns, iar sentimentele trăite nu se pot compară cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiintâlnită. Fiecare cuvant vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvantați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică”, a scris Emily pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a fost cerută de soție, în direct!

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde nici nu a avut idee ce va urma, în direct. În timp ce se afla legată la ochi, răspunzând la întrebările celor doi prezentatori TV, fiind un joc, la final, s-a ”instalat” covorul roșu, s-au adus baloanele roșii și… iubitul ei s-a pregătit să îi pună întrebarea cea mare!

Emily Burghelea, când a auzit întrebarea din partea iubitului ei, Andrei, ”vrei să fii soția mea?”, fosta asistentă TV a rămas pur și simplu șocată inițial, apoi i-a revenit zâmbetul pe buze și, pe nerăsuflate, a țipat ”Da!”, în direct, la TV. Blondina s-a așezat în fața iubitului ei, în genunchi, și l-a îmbrățișat imediat.

Sursă foto: capturi video, Instagram Emily Burghelea

Publicat: 01 Dec. 2020, 09:47 Vedete
Pe aceeași temă