S-a aflat! Cu ce se ocupă, de fapt, George Buhnici, după ce şi-a dat demisia de la ProTv

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:29 Vedete

Unul din cei mai cunoscuți jurnaliști, George Buhnici, a șocat opinia publică în momentul în care şi-a anunţat plecare din PRO TV, după ce câțiva ani a fost prezentatorul emisiunii și rubricii matinale, ”I Like IT”. Recent s-a aflat şi motivul pentru care fosta vedetă de la PRO a luat această decizie.

După ce jurnalistul și-a anunțat plecarea din trustul în care a lucrat timp de 15 ani, acum le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporţii.

George Buhnici şi-a făcut propriul studio, din care va transmite şi va dezbate subiecte importante pentru toţi cei care îl urmăresc.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, spunea jurnalistul la momentul plecării din PRO TV.

George Buhnici, primul interviu din noul studio

În interviu George a povestit de începuturile lui în media. Primul job a fost acela de reporter local în Brașov, ulterior fiind adus în București la Antena 1, ca mai apoi să pornească pe drumul PRO TV, aici fiind la început reporter pe sănătate. Acum, jurnalistul de ocupă de ceea ce știe cel mai bine să facă, și anume emisiuni pe teme IT.

Vestit la televiziune, George Buhnici a debutat și pe internet, unde e pe cale să devină la fel de celebru grație videoclipurile pe care le face și pe care le postează pe internet, pe platforma Youtube. ”Suntem mai mulți ca niciodată pe Youtube, toată lumea vrea să facă niște bani”, a spus George.

Tot el a explicat și cum stă treaba cu banii: ”Odată ce ai un canal cu conținut original, și nu ai probleme de copyright, poți să-și activezi monetizarea, devii partenere Youtube și din momentul acela reclamele care apar lângă clipul tău, peste clipul tău, inainte sau după, primești și tu o cotă. Cică 60% din ce taxează Youtube. Important e că Youtube face parte în parte cu noi, nu ca Zuckerberg (n.r. Facebook) care nu ne dă nimic pentru ce publicăm acolo”, a povestit George Buhnici într-un videoclip postat pe internet. Într-o statistică oferită de socialblade.com, George Buhnici apare cu un câștig între 1.100 și 17.000 de dolari, în ultimele 30 de zile.

 

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă