S-a aflat cine sunt politistii din Galati care au ramas indiferenti cand au vazut-o pe copila plina de sange

Publicat: 06 Aug. 2019, 08:54 News 3
S-a aflat cine sunt politistii din Galati care au ramas indiferenti cand au vazut-o pe copila plina de sange

Cazul fetei plina de sange din Galati, ignorata complet de politisti, a socat pe toata lumea.

S-a aflat cine sunt politistii din Galati. Seful unuia dintre sindicatele politistilor spune ca modul in care au actionat cei doi agenti din Galati este de neiertat.

„Procedura nesimțirii. Nu este de acceptat așa ceva. Chiar dacă aveam dubii, suntem obligați să verificăm. Era o patrulă mixtă, fata încadrată din sursă externă 2017. Băiatul a terminat școala 2016. Aveai două variante standard: să o transporți la spital sau să anunți salvarea. Nu trebuie să faci o mie de școli ca să știi că trebuie să ajuți un om.

S-a aflat cine sunt politistii din Galati

S-a aflat cine sunt politistii din Galati

Putem pune pe baza lipsei de educație. Nu trebuie să fii polițist ca să salvezi un om. E o chestie de normalitate. Am vorbit cu inspectorul șef. Era revoltat. Nu putem tolera așa ceva. Această profesie e de vocație și de risc. Cine nu are vocație să plece, să nu ne încurce. Ne discreditează în fața opiniei publice.

Noi lucrăm cu partea vătămată, cei de la putere lucrează cu infractorii. Discutăm și situația de la Slatina, cu Alexe. Au împărțit județul în două, pe tip mafiot.

Într-o parte Stănescu, Iordache și Ciocan, cealaltă jumătate Vâlcov, primar și prefect. La Galați s-a dispus cercetarea disciplinară. Sancțiunea e de la mustrare până la destituirea din funcția publică”, a spus Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), la Digi24.

Un psiholog a vorbit despre cazul fetei acoperita de sange din Galati: „Acesti oameni nu au avut bunul simt profesional”

Schimbare de situatie in cazul fetei pline de sange din Galati: „Victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata”

Seful de la Ambulanta Galati ii contrazice pe cei de la Protectia Copilului. Fata gasita plina de sange pe strazile din Galati le-a spus angajatilor de la Serviciul de Ambulanta ca a fost violata.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, a spus directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.

„Baiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a spus si purtatorul de cuvânt al IPJ Galati, Gabriela Costin.

Publicat: 06 Aug. 2019, 08:54 News 3
Pe aceeași temă