S-a aflat adevărul! Cu ce se ocupă Iulia Vântur în India

Publicat: 02 Dec. 2019, 10:54 Vedete

Stabilită de șase ani în India, unde și-a făcut deja un nume la Bollywood, Iulia Vântur a dat lovitura din nou. Actrița va face parte din distribuția unui serial de Hollywood, având un rol pentru care a făcut antrenamente dure.

Iubita lui Salman Khan face parte din distribuția internațională a serialului de acțiune „Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum „Transformers”, „Game of thrones”, „The Fury” sau „Justice League”.

Vedeta joacă rolul unei agente secrete de top, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agenție secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesioniști ai lumii pentru a soluționa cazuri importante.

„Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, spune Iulia Vântur despre personajul său, potrivit Libertatea.

Mai mult decât atât, Iulia Vântur spune că s-a antrenat din greu pentru acest rol  și a învățat tehnicile de luptă specifice.

„M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a declarat Iulia Vântur despre rolul ei.

Publicat: 02 Dec. 2019, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă