Rita Mureșan, la un pas de moarte! Artista a fost în comă două săptămâni

Publicat: 28 Feb. 2021, 09:20 Vedete

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. Deși viața a transformat-o într-o femeie puternică, copilăria vedetei nu a fost deloc una ușoară. Din cauza problemeleo de sănătate aceasta a fost la un pas de moarte.

Rita Mureșan a făcut dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Designerul a stat în comă aproape două săptămâni, iar din cauza acestui episod dramatic și a urmărilor a fost nevoită să își mai petreacă o jumătate de an în spital.

Rita Mureșan la un pas de moarte!

În urmă cu ceva timp, Rita Mureșan a povestit cum a intrat în comă la vârsta de doar 10 ani. Aceasta a explicat faptul că, în copilărie îi plăcea să stea sub streașina casei, în timp ce ploua, însă acest obicei nevinovat, i-ar fi putut aduce moartea. Rita a răcit puternic, iar din acest motiv a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

”Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Cum arată acum Rita Mureșan

Rita Mureșan s-a cam retras din lumina reflectoarelor de o bună perioadă, iar pe paginile de socializare postează foarte rar imagini cu ea. Surse din anturajul creatoarei de modă spun că aceasta s-ar fi îngrășat enorm și nu mai reușește să slăbească așa cum își dorește!

Rita a piedut lupta cu kilogramele, ajungând să cântărească acum peste 100 de kilograme, poartă din nou haine largi ca în 2012 – 2013, iar la față s-a rotunjit!

În trecut, mai exact în 2014, designerul reușise să-i lase pe toți cu gura căscată când și-a făcut apariția, la evenimentele mondene și la emisiuni tv, cu o siluetă de invidiat! Ea reușise să “topească” 40 de kilograme, de la 103 la puțin peste 60! La vreme

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Feb. 2021, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă