Reteta de piept de pui in sos alb. Este absolut delicioasa
Daca v-ati saturat de retetele clasice cu piept de pui, noi va oferim o alternativa extrem de gustoasa si foarte usor de preparat.
Reteta de piept de pui in sos alb
Nu va trebuie multe ingrediente si nici nu o sa petreceti toata ziua in bucatarie, va promitem. Asa ca notati repede ingredientele si spor la gatit!
Ingrediente piept de pui in sos alb
- 500 g piept pui dezosat
- 1 lingura unt
- 1 ceapa
- 50 g mascarpone
- 50 g branza cu mucegai
- 100 g cascaval ras
- 100 ml smantana lichida
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper alb macinat
- 1 lingurita marar tocat
Mod de preparare piept de pui in sos alb
- Se spala pieptul de pui, dupa care se usuca cu servetelele si se taie cuburi. In tigaie se pune untul, apoi bucatile de piept de pui, la foc mic.
- Se adauga ceapa tocata fin, 50 de ml de apa si se fierb sub capac aproximativ 10 minute.
- Branza cu mucegai se sfarama cu un cutit si se pune in oala, alaturi de mascarpone, cascavalul ras si smantana lichida.
- Se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierb inca cinci minute.
- Ideal ar fi sa se serveasca cu marar proaspat tocat.
Pofta buna!
Sursa: clickpoftabuna.ro