Reteta de piept de pui in sos alb. Este absolut delicioasa

de: Simona
31 03. 2019, 16:49

Daca v-ati saturat de retetele clasice cu piept de pui, noi va oferim o alternativa extrem de gustoasa si foarte usor de preparat.

Reteta de piept de pui in sos alb

Nu va trebuie multe ingrediente si nici nu o sa petreceti toata ziua in bucatarie, va promitem. Asa ca notati repede ingredientele si spor la gatit!

Ingrediente piept de pui in sos alb

  • 500 g piept pui dezosat
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 50 g mascarpone
  • 50 g branza cu mucegai
  • 100 g cascaval ras
  • 100 ml smantana lichida
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1 lingurita marar tocat

Mod de preparare piept de pui in sos alb

  • Se spala pieptul de pui, dupa care se usuca cu servetelele si se taie cuburi. In tigaie se pune untul, apoi bucatile de piept de pui, la foc mic.
  • Se adauga ceapa tocata fin, 50 de ml de apa si se fierb sub capac aproximativ 10 minute.
  • Branza cu mucegai se sfarama cu un cutit si se pune in oala, alaturi de mascarpone, cascavalul ras si smantana lichida.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierb inca cinci minute.
  • Ideal ar fi sa se serveasca cu marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Sursa: clickpoftabuna.ro