Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzat de relatii sexuale cu minori. Cum se apara Bryan Singer

Publicat: 26 ian. 2019, 11:36 Autor: D. C. Vedete

Este unul dintre cele mai bune filme aparute la final de 2018 si s-a bucurat de vanzari record si nominalizari la diverse premii.

Regizorul „Bohemian Rhapsody” este acuzat de relatii sexuale cu minori. Bryan Singer a negat toate acuzatiile aduse. Barbatul sustine ca e ‘o defaimare homofoba’ menita sa exploateze succesul peliculei Bohemian Rhapsody, informeaza digi24.ro.

În urma acuzațiilor, filmul „Bohemian Rhapsody” a fost exclus din lista nominalizărilor la premiile GLAAD Media. Reprezentanţii organizaţiei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation au facut o analiza lunga in legatura cu acest caz.

Acuzatiile publicate in The Atlantic vizeaza patru barbati care nu au mai vorbit pana acum despre asta. Doi barbati sustin ca au facut sex cu Bryan Singer cand aveau sub 18 ani, vârsta pentru consimţământ în California. Regizorul ar fi stiut ca sunt minori.

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzat de relatii sexuale cu minori

Într-o declaraţie pentru BBC News, el a adăugat că povestea „relansează procese fictive de către nişte indivizi dornici să mintă pentru bani sau atenţie”. Bryan Singer neaga relatiile sexuale cu cei implicati in caz si cu orice minor.

Barbatul este acuzat si de barbati care i-au intentat procese, in trecut. Acestea au fost solutionate sau pur si simplu s-a renuntat la ele. Dar Bryan Singer are noi acuzatii pe cap. Un barbat sustine ca, la varsta de 17 ani, a facut sex cu regizorul, in casa lui, in 1997.

Alt barbat pretinde ca a facut sex cu regizorul la varsta de 15 ani. Actele au avut loc in casa lui Bryan, din Beverly Hills. Regizorul ar fi avut 30 de ani in momentul actelor sexuale si stia ca baietii sunt minori.

Bryan Singer neaga orice act sexual cu minori

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzat de relatii sexuale cu minoriUn al treilea, a afirmat că a început o relaţie sexuală cu regizorul la vârsta de 17-18 ani şi l-a descris drept un „prădător”. Victor Valdovinos pretinde că Singer l-a molestat în mai multe rânduri pe platourile de filmare de la „Apt Pupil” în 1998.

Bryan Singer neaga ca l-ar cunoaste pe Victor Valdovinos. Regizorul filmului Bohemian Rhapsody nu a fost arestat niciodata si nu a fost acuzat de agresiune. Barbatul a fost concediat in timpul productiei filmului, in decembrie 2017.

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzat de relatii sexuale cu minoriDirectorii au decis asta dupa ce Singer si Rami Malek nu se mai intelegeau deloc. In plus, Bryan Singer ar fi lipsit prea mult de pe platourile de filmare. In apararea lui, regizorul le-a spus sefilor ca are un parinte cu probleme de sanatate. In plus, si el sustine ca era bolnav in acea perioada.

Articolul din The Atlantic a fost scris de Alex French şi Maximillian Potter, scriitor si editor la revista Esquire. Singer a publicat în octombrie 2018 o declaraţie, afirmând că ştie că Esquire plănuieşte să publice un articol negativ despre el. BBC News a contactat Esquire pentru a comenta informaţia.

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzat de relatii sexuale cu minoriBryan Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la „Bohemian Rhapsody”, dar este încă creditat drept regizor unic al filmului, conform regulilor Sindicatului Regizorilor Americani.

Publicat: 26 ian. 2019, 11:36 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă