Realitatea bate Instagramul! Cum arată de fapt Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, după ce a născut

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:15 Vedete

Bogdan Vlădău și soția lui, Gina Chirilă, s-au bucurat de o plimbare romantică prin București, ca-n vremurile lor bune. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, de curând, iar astfel de momente au devenit tot mai rare. 

Artistul a fost surprins recent, pe străzile din Capitală, alături de soția lui, Gina Chirilă, cea care pe Instagram afișează o siluetă perfectă, chiar și după naștere. În realitate lucurile nu stau chiar așa…

Bogdan Vlădău, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, adefilează însă cu un trup de invidiat! El este extrem de atent la imaginea sa, și, de ani buni, are un regim alimentar echilibrat și… “rupe” sala de forță în două, el fiind plin de mușchi și pătrățele. Ei bine, acesta nu arată impecabil doar la bustul gol, ci și… îmbrăcat la patru ace!

Recent, Vlădău a fost surprins alături de soția lui, grăbiti nevoie mare, în zona Centrală a Capitalei. Cei doi s-au dus la un studio probabil unde aveau fixată o întâlnire.

Bogdan apare îmbrăcat în costum, deschis la culoare, destul de mulat pe corp, în așa fel încât să-i pună în evidență formele bine lucrate la sală. Cămașa albă era.. destul de “decoltată” am putea spune, ce lăsa la vedere o bună parte din bustul tatuat. La studio, artistul a poposit destul de mult timp, ceea ce ne facem să credem că ar putea pune la cale o surpriză pentru fani… o piesa nouă, poate!

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:15 Vedete
Pe aceeași temă