Razvan Simion, testat pentru coronavirus. Cum se simte prezentatorul TV: ”Zilele astea am avut febră puternică”

Publicat: 18 Nov. 2020, 12:29 Vedete

Răzvan Simion a făcut declarații îngrijorătoare în această dimineață în emisiunea pe care o prezintă. Colegul lui Dani a explicat telespectatorilor faptul că s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar simptomele semănau cu cele ale noului coronavirus.

Celebrul prezentator TV a reușit să își pună fanii pe jar, în momentul în care în această dimineață a povestit că nu s-a simțit foarte bine în ultimele zile. Problemele de sănătate, mai exact febra mare l-au pus pe gânduri și fără să mai ezite, Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru noul coronavirus.

Din fericire, rezultatele au fost negative, iar în urma analizelor medicii au constatat faptul că matinalul a avut o viroză de sezon.

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion surprins cu noua iubită

Deși toată lumea se aștepta ca matinalul să ajungă alături de Lidia Buble în fața altarului, iată că lucrurile au stat cu totul altfel, iar acum bărbatul ține de mână… o brunetă.

Potrivit Cancan.ro, viața prezentatorului prinde din nou contur. Asta după ce și-a găsit alinarea în brațele unei domnișoare extrem de atrăgătoare cu care Răzvan Simion a fost surprins recent în timp ce pleca dintr-un restaurant din Capitală.

Cei doi au ieșit în oraș echipați corespunzător, cu măști de protecție, iar după aproape 2 ore în care s-au relaxat și cel mai probabil au luat masa, la ieșirea din local s-au comportat, așa cum era firesc de altfel, ca un cuplu îndrăgostit. Matinalul nu a lăsat-o nicio secundă singură pe iubita lui, ba chiar a ținut-o strâns lângă el, iar tot drumul spre mașină au mers tinându-se de mână.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 18 Nov. 2020, 12:29 Vedete
Pe aceeași temă