Răsturnare dramatică de situaţie. Ce s-a întâmplat, de fapt în noaptea crimei lui Emi Pian. Fratele său, dezvăluiri şocante!

Publicat: 10 Aug. 2020, 09:31 Arhiva
Răsturnare dramatică de situaţie. Ce s-a întâmplat, de fapt în noaptea crimei lui Emi Pian. Fratele său, dezvăluiri şocante!

Fratele și fiul acestuia lui Emi Pian au făcut dezvăluiri şocante, la numai câteva ore de la înmprmântarea acestuia. Aceştia au povestit la Antena 3 cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune că a fost atacat de un membru al clanului Rinu în urmă cu 3 ani.

Fratele lui Emi Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce, acum 3 ani, o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă.

”Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian.

”Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lasă în pace”, a adăugat fratele lui Emi Pian. Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu. ”S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?”, a mai spus fratele interlopului.

”Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp  Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a mai spus fiul lui Emi Pian.

Ultimul mesaj transmis de Emi Pian ucigașului său

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sânge rece marți, pe una dintre străzile Capitalei din cartierul Giulești, după un conflict de aduce a reglare de conturi. Florin Mototolea, pe numele său real, a murit, după ce ar fi fost atacat de un rival de-al său. Întregul conflict ar fi pornit în urma unui joc de barbut, după ce interlopii au împrumutat cu bani același jucător, fiind principalul motiv de ceartă. Emi Pian a fost dus de urgență la Spitalul Municipal din București, în jurul orei 03.00, însă, la două ore după ce a sosit, din păcate s-a stins din viață. Medicii au declarat că are leziuni incompatibile cu viața.

Înainte de moarte, Emi Pian i-a transmis lui Napy un mesaj în care îi spunea că îi este dor de el și să se întâlnească la un pahar, de vorbă, chiar considerându-l ca pe un frate.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam foarte mult la el. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești. Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian printr-un live, arată Antena 3.

Publicat: 10 Aug. 2020, 09:31 Arhiva
Pe aceeași temă