R. Kelly a negat abuzurile sexuale. A inceput sa planga in timp ce acorda un interviu despre situatia sa VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019, 17:39 Autor: D. C. Vedete

Muzicianul, recompensat cu Grammy, a cedat nervos în timpul interviului, fiind copleșit de emoții în timp ce nega acuzațiile de abuz sexual.

R. Kelly a negat abuzurile sexuale. Rapperul american a izbucnit în lacrimi într-un interviu televizat acordat marți postului american CBS, anunță mediafax.ro. R. Kelly s-a predat la politie si a pledat „nevinovat”, în luna februarie, într-un proces în care este acuzat că a agresat sexual trei adolescente și o femeie, în 1998.

Acuzațiile au fost lansate inițial într-un film documentar care a amintit și de procesul din 2002 în urma căruia R. Kelly a fost achitat, după ce a fost suspectat de pornografie infantilă. În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, și a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

R. Kelly a negat abuzurile sexuale VIDEO


„Este o prostie! Folosiți-vă bunul simț. Lăsați blogurile, lăsați ceea ce simțiți față de mine. Urâți-mă, dacă vreți, iubiți-mă, dacă vreți. Dar faceți uz de bunul simț. Cât de prost să fiu să fac așa ceva, având în vedere trecutul meu tulbure?”, a spus cântărețul.

R. Kelly a făcut gesturi largi afirmând: „Nu am făcut lucrurile astea! Nu sunt așa!”. „Mă bat pentru viața mea nenorocită!”, a încercat să completeze cântărețul, pierzându-și vocea și izbucnind în lacrimi.

Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, este pasibil de șapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

Publicat: 06 mart. 2019, 17:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă