R. Kelly a fost acuzat in 11 alte cazuri de abuz si agresiune sexuala! Ce se va intampla cu artistul

Publicat: 03 May. 2019, 14:01 Vedete

Cantaretul de R&B a fost acuzat in noi cazuri de agresiune, si nu numai. Artistul american are in prezent varsta de 52 de ani.

Vestile nu sunt tocmai bune pentru cantaretul de culoare. R. Kelly a fost acuzat in 11 noi cazuri ce implica abuzuri si agresiuni din partea sa, in trecut. Totul a iesit recent la iveala, potrivit instantei de judecata din Cook County, din statul Illinois.

Vedeta americana a fost acuzat de procurori de patru noi capete de acuzare, doua capete de agresiune sexuala prin forta, alaturi de alte doua pentru abuz. Documentele oficiale au aratat clar acest lucru.

R. Kelly a fost acuzat in 11 noi cazuri pentru abuzuri!

R. Kelly a fost acuzat in 11 alte cazuri de abuz si agresiune sexuala
R. Kelly si fosta lui sotie, Andrea

Cantaretul a mai fost inclulpat si in alte trei cazuri de abuz sexual agravat. Victima lui avea o varsta cuprinsa intre 13 si 16 ani! Persoana in cauza a fost identificata doar ca J.P., iar incidentele socante s-ar fi petrecut doar in luna ianuarie din 2010.

Totusi, potrivit avocatului acestuia, Steve Greenberg, nimic din toate astea nu ar reprezenta o noutate. S-ar parea ca se stia de noile capete de acuzare mentionate abia acum. Sunt 11 cazuri cat se poate de grave, scrie presa americana.

Pana acum, R. Kelly a negat absolut toate acuzatiile. A facut acest lucru de foarte multi ani. In anul 2008, el a fost judecat pentru ca ii erau aduse acuzatii de pornografie infantila. Nu a fost gasit insa vinovat.

A pledat nevinovat in fata tuturor acuzatiilor in care se spunea ca ar fi agresat intim numeroase femei. Dintre acestea, trei adolescente, dar si o patra victima, au depus plangeri in luna februarie din acest an. Inainte de acest moment, au existat alte sapte femei care l-au acuzat de abuz sexual si emotional.

A petrecut doar o saptamana in spatele gratiilor, dupa ce s-a predat autoritatilor, dar a iesit pe cautiune. In acest sens, a platit suma de 100.000 de dolari. In luna martie a parasit inchisoarea din Chicago. Fusese inchis pentru a doua ora, pe parcursul a doua saptamani. Chiar si fosta lui sotie, Andrea Kelly, cu care are trei copii, l-a invinuit de faptul ca a hartuit-o.

sursa: ladbible.com

Publicat: 03 May. 2019, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă