Pudra de cacao vs Pudra de roscove. Pe care e bine sa o consumi mai des
Pudra de cacao vs Pudra de roscove
Pudra de cacao conține proteine, calciu, caroten, tiamină, riboflavine, magneziu, sulf, flavonoide, antioxidanți și acizi grași esențiali. Combinația ideală a acestor elemente ajută la stimularea producerii în mod natural a acelor fitochimicale în organism care au efecte benefice, precum scăderea colesterolului LDL, îmbunătățirea funcționării inimii și reducerea riscului de cancer.
Pudra de cacao vs Pudra de roscove – continut
Flavonoidele din pudra de cacao protejează organismul de boli cardiovasculare prin efectul de curățare a vaselor de sânge. Efectul apare imediat după consum, dar este cu adevărat eficient în consumul constant de pudră de cacao sau ciocolată neagră. S-a stabilit că începând de la două pătrăţele de ciocolata neagră consumată pe zi, în fiecare zi, beneficiile sunt evidente. Este vorba despre ciocolata fără adaus de grăsimi care conține cel puțin 75% pudră de cacao integrală.
Pudra de cacao vs Pudra de roscove
Pudra de cacao vs Pudra de roscove – continut
Pudra de roșcove scade colesterolul și este un înlocuitor al pudrei de cacao, destinat copiilor si hipertensivilor, care nu trebuie să consume excitanți ai sistemului nervos. Tot în ceea ce îi privește pe copii, trebuie amintit faptul că acidul galic, prezent în cantități considerabile în această pudră, îi va feri pe aceștia de poliomielită. Consumul regulat al pudrei de roșcove contribuie la scăderea riscului de cancer pulmonar și la reglarea tranzitului intestinal. Pudra de roșcove poate fi folosită în diverse combinații.