Protectia copilului are explicatii halucinante despre fata plina de sange ignorata de politistii din Galati

Publicat: 05 Aug. 2019, 14:14 News 3
Protectia copilului are explicatii halucinante despre fata plina de sange ignorata de politistii din Galati

Apar noi detalii halucinante in cazul fetei care ar fi fost violata si batuta in Galati, iar apoi ignorata de politisti.

Protectia copilului are explicatii halucinante. Tanarul cu care se presupune ca fata a intretinut relatii sexuale este cautat de Politie si va avea dosarpenal pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor.

Insa cei de la Directia Pentru Protectia Copilului nu isi asuma responsabilitatea pentru ca tanara a fost lasata nesupravegheata si sustin ca asta este procedura, mai exact ca fetele pot pleca pentru cateva ore din centrele de plasament daca au bilet de voie.

Protectia copilului are explicatii halucinante

O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti

„O minoră dintr-un centru de plasament a plecat cu învoire în oraș, a ajuns la prietenul ei, unde au întreținut relații sexuale, a urmat acea hemoragie pentru care a fost intrenată și a fost operată. Cel mai important e ca este în afara oricarui pericol”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al DJPC Galati, conform Antena3.

Un psiholog a vorbit despre cazul fetei acoperita de sange din Galati: „Acesti oameni nu au avut bunul simt profesional”

Psihologul Mihaela Sahlean si-a spus parerea, la Digi24, cu privire la cazul dramatic care a socat Galatiul. Aceasta a spus clar ca politistii nu au intervenit, desi fata era plina de sange, demonstrand lipsa de empatie.

„Asistam, din nou, la un episod emoționant cum intervine poliția. În școala de poliție nu se predă bunul simț că umbrelă generală și profesional. Acești oameni nu au avut bunul simț profesional. Vorbim de un caz unde nu există empatie. O bilă albă pentru oamenii care au intervenit și au tras de polițiști. 

Era clar un caz de intervenție. Nu era un caz atât de grav încât să intervină să lupte cu un infractor. Trebuiau să sune la ambulanță. Îmi pare rău că nu se preda bunul simț profesional.

Aceste testări (psihologice n.r.) ar trebui să fie serviciu externalizat și nu cu psihologi interni. Din păcate, examinările pe care le parcurg, și cele care țin de partea de aptitudini, înclin să cred că devin superficiale și se înmulțesc testele grilă. Suntem o țară cu o mână de polițiști foarte buni și o serie de polițiști, cum sunt aceștia, care nu fac cinste uniformei.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 05 Aug. 2019, 14:14 News 3
Pe aceeași temă