Profesoara asta de 29 de ani parea femeia perfecta! Avea un sot si doi copii! Ce-a putut sa-i faca unui elev de 17 ani e SOCANT!

Publicat: 05 Oct. 2017, 16:04 News 3

Profesoara de 29 de ani, acuzata de abuz sexual asupra unui elev!

Jill Lamontagne, o profesoara in varsta de 29 de ani de la liceul Kennebunk, risca sa ajunga dupa gratii din cauza a 14 capete de acuzare. Potrivit Daily Mail, femeia ar fi intretinut relatii sexuale de mai multe ori cu un elev de-al sau de 17 ani care ulterior a incercat sa-si puna capat zilelor inghitind pumni de pastile.

Dupa tentativa de sinucidere, adolescentul i-a povestit matusii sale ca a intretinut relatii sexuale orale cu profesoara sa, precum si „alte lucruri”, in sala de clasa, in masina si in casa acesteia. Femeia in varsta de 29 de ani i-a spus baiatului ca nu a mai intretinut relatii sexuale de doi ani, asta in contextul in care femeia era casatorita si avea doi copii de 6 si de 2 ani.

profesoara acuzata de abuz sexual 1

profesoara acuzata de abuz sexual 1

Profesoara de 29 de ani, acuzata de abuz sexual asupra unui elev!

Jill a fost eliberata pe o cautiune de 1000 de dolari, iar procesul a fost programat pe 22 decembrie. „Investigatia are ca scop analizarea relatiei dintre Lamontagne si un minor, elev la liceul la care preda”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei. Profesoara a fost inlaturata din functie dupa ce mama baiatului a depus plangere impotriva ei si a cerut un ordin de restrictie.

Colegii tinerei au fost socati de fapta ei, mai ales ca Jill posta deseori pe blogul sau manifestandu-si interesul pentru elevi si metodele de predare. „Pentru a avea succes in discutia cu elevii despre subiectele sensibile, sunt de incredere si onesta. Ma straduiesc sa fiu amabila, sanatoasa si responsabila astfel incat sa devin un model pentru elevii mei”, scria profesoara.

Publicat: 05 Oct. 2017, 16:04 News 3
Pe aceeași temă