Profesoara asta de 27 de ani a recunoscut ca a facut sex cu elevul ei de 14! Cati ani de puscarie risca acum si cum l-a sedus pe micul adolescent in patul ei?!

Publicat: 19 Oct. 2018, 13:46 Life

Si-a sedus elevul de 14 ani si il aducea noptile acasa la ea sa faca sex. Acum risca 10 ani de puscarie si sotul ei a divortat de ea.

Profesoara asta de 27 de ani a recunoscut ca a facut sex cu elevul ei de 14!

Modul prin care tanara profesoara perversa reusea sa intretina relatii sexuale cu elevul ei era destul de bine pus la punct. Sotul ei era pompier si dupa ce acesta intra in tura de seara ea venea cu masina acasa la baiat si il lua pe la aproximativ ora 11. De multe ori cei doi faceau sex in masina, dar ajungeau si la ea acasa unde isi faceau de cap. Pustiul a povestit anchetatorilor ca a facut sex peste tot cu profesoara lui, chiar si in hambarul din spatele casei ei.

Imediat dupa ce femeiea a fost arestata, sotul ei a divortat de ea dupa ce ea a recunoscut ca toate acuzatiile sunt adevarate. In instanta au fost prezentate o serie de mesaje pe care ea i le trimitea elevului, de la fotografii cu ea goala pana la mesaje disperate sa o convinga pe mama lui sa nu spuna nimic politiei.

Acum femeia risca pana la 10 ani de inchisoare si nu va mai avea dreptul niciodata sa lucreze cu copiii sub nicio forma.

« Pagina anterioară

Publicat: 19 Oct. 2018, 13:46 Life
Pe aceeași temă