Profesoara asta de 27 de ani a recunoscut ca a facut sex cu elevul ei de 14! Cati ani de puscarie risca acum si cum l-a sedus pe micul adolescent in patul ei?!

Publicat: 19 Oct. 2018, 13:46 Life

Si-a sedus elevul de 14 ani si il aducea noptile acasa la ea sa faca sex. Acum risca 10 ani de puscarie si sotul ei a divortat de ea.

Profesoara asta de 27 de ani a recunoscut ca a facut sex cu elevul ei de 14! Stephanie Peterson a recunoscut in instanta toate acuzatiile care i se aduc iar acum risca de la 5 la 10 ani de inchisoare pentru ca a facut sex cu un elev de-al ei.

Profesoara de scoala generala a ajuns sa fie cap de afis in toate buletinele de stiri dupa ce parintii elevului de 14 ani au reclamat-o la politie pentru ca ar fi avut o relatie sexuala cu el. Aventura lor a pornit din initiativa ei si a fost una exclusiv sexuala care a durat din Noiembrie 2017 pana in Ianuarie 2018.

In timpul procesului a fost dezvaluite toate mesajele si imaginile cu ea dezbracata pe care i le-a trimis bietului copil ca sa-l seduca si sa profite de virginitatea lui.

Profesoara perversa a fost nevoita sa-si recunoasca in totalitate faptele iar acum isi asteapta sentinta. Cel mai probabil judecatorii ii vor da pedeapsa maxima pentru ca initial a vrut sa nu recnoasca nimic din ceea ce a facut. Stephanie Peterson avea 27 de ani iar elevul pe care l-a sedus si cu care a facut sex de nenumarate ori are 14 ani.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Oct. 2018, 13:46 Life
Pe aceeași temă