Produsul de 6 lei de la farmacie care face răcoare în casă! Trucul acesta te va salva de caniculă

Publicat: 09 iul. 2024, 12:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Produsul de 6 lei de la farmacie care face răcoare în casă! Trucul acesta te va salva de caniculă.

Canicula nu ne dă pace vara aceasta! Codurile portocalii s-au extins în toată țara, iar aerul condiționat ar trebui să meargă constant. Unde mai pui că aerul rece nu este sănătos și crește factura la curent. Ei bine, există un truc pe care foarte mulți oameni îl folosesc pe timpul verii.

Produsul de 6 lei de la farmacie care face răcoare în casă! Trucul acesta te va salva de caniculă

Una dintre cele mai importante reguli se referă la supraîncălzirea camerelor. În zilele caniculare trebuie să prevenim acest lucru și o putem face cu folii izoterme, foarte utile în astfel de cazuri. În multe farmacii pot fi cumpărate cu doar aproximativ 6-7 lei. Montează-le pe geamuri și bucură-te de răcoare, scrie romaniatv.net.

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă. Află și tu trucul la care apelează foarte multe gospodine.

Hota are un rol foarte important în orice bucătărie. Electrocasnicul elimină mirosurile de mâncare gătită în bucătărie și, totodată, împiedică formare aburilor. Din aceste motive, hota ajunge să fie uneori mult prea folosită, drept urmare, acumulează şi multă murdărie.

Ca să cureți urmele de grăsime folosește o lavetă moale. Nu folosi bureți abrazivi pentru că aceştia o pot deteriora. Citește mai multe aici.

Publicat: 09 iul. 2024, 12:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×