Primele rezultate ale necropsiei Cristinei Țopescu. Legiștii sunt șocați de ce au găsit în stomacul ei!

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:34 News
Primele rezultate ale necropsiei Cristinei Țopescu. Legiștii sunt șocați de ce au găsit în stomacul ei!

Institutul de Medicină Legală nu a putut stabili cu exactitate cauza morții Cristinei Țopescu, asta pentru că trupul neînsuflețit al jurnalistei s-ar afla într-o stare avansată de degradare.

Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv. În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, anunţă România TV.

În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. De asemenea, în cazul morţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă după trei săptămâni

Jurnalista a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni dumincă seara. Medicii abia au mai recunoscut-o pe jurnalistă în momentul în care au găsit-o.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut.

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri la Crematoriul Uman din Capitală. 

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:34 News
Pe aceeași temă