Preotul acuzat ca a abuzat sexual copii a fugit din sala de judecata, inainte sa-si afle sentinta

Publicat: 06 Dec. 2018, 11:55 News 4
Preotul acuzat ca a abuzat sexual copii a fugit din sala de judecata, inainte sa-si afle sentinta

Preotul a pus pe jar autoritatile din Geogia, SUA, dupa ce a fugit inainte de a-si afla sentinta, acum fiind cautat in tot statul.

Preotul acuzat ca a abuzat sexual si molestat mai multi copii a fost condamnat la multi ani de inchisoare, insa nu a asteptat sa-si afle sentinta pentru ca a fugit din sala de judecata.

Preotul Don Martin, in varsta de 45 de ani, a dat bir cu fugitii dupa 5 zile in care martotii au facut declaratii cu privire la incidentele monstruoase in care acesta a fost implicat.

Preotul acuzat ca a abuzat sexual copii a fugit

Preotul acuzat ca a abuzat sexual copii a fugit din sala da de judecata, inainte sa-si afle sentinta

Preotul apartine de Cathedral of Faith Church of God in Christ si a fost acuzat pentru ca a agresat sexual o fetita. Insa a fost gasit vinovat si pentru alte fapte, precum violul si violenta sexuala.

Investigatiile facute asupra sa au inceput acum 7 ani, fiind acuzat ca atingea copiii intr-un mod total nepotrivit pentru un om al bisericii, astfel ca oamenii s-au sesizat organelor abilitate.

Se pare ca sentinta a fost amanata pentru ca victima a vrut sa fie pusa fata in fata cu cel care a agresat-o, chiar daca asta ii va fi foarte greu.

Publicat: 06 Dec. 2018, 11:55 News 4
Pe aceeași temă